ANKARA / ELMADAĞ - Üçevler Aytekin Keser İlkokulu

Üçevler Aytekin Keser İlkokulu

Üçevler Mahallesi Kartal Sokak No 8 Elmadağ / ANKARA
Vizyon
Öğrenmenin öğretildiği, öğrenci için sevecen bir okul ortamının sağlandığı, öğrencilerimizi üst öğrenime en iyi şekilde hazırlamak için akademik başarılarını artıran bir kurum olmak. İLKE VE DEĞERLER 1.Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmektedir. 2. Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda yetiştirmeye çalışmak. 3.İnsan hakları evrensel beyannamesi doğrultusunda çocuklarımızı severiz. 4.Okulumuzdaki her öğrenci bizim çocuğumuz olabilirdi. 5.Öğrenciler tüm çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.
Misyon
Hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.
Başarılar
2007 öğretim yılında yapılan "Çanakkale ve Öğretmenler Günü" konulu kompozisyon yarışmalarında il birincilikleri kazandık. 2010 ve 2011 Öğretim Yıllarında “Öğretmenler Günü “ konulu yarışmalarda İlçe bazında dereceler aldık.
Öğretim Şekli :normal
08:50 14:30
Doğalgaz kalorifer
münibüs seferleri saatte bir
Okulumuza merkezden servis vardır.
Merkeze 1 Km mesafede yer alan Üçevler mahallesinde bulunmaktadır.
Ankara´ ya 30 km Elmadağ merkeze 1 km